Livemusik 2019

TREE TOP MUSIC CLUB – alltid fri entré!

Vi håller på för fullt med att boka sommarens sköna musikkvällar!

 

 

 

Glöm allt som är tråkigt.  Sol, regn – spelar ingen roll på Solstugan. Vi har tak, infravärme och musiken i alla väder. 

Juni mellan 19.00 till 20.00

Onsdag 5 juni Bandet Honey, there s a hole boat gästar oss. Ett nykärt men vilset par bestämde sig en vacker sommarkväll att lämna fastlandet och gav sig ut i den finska viken. Efter ett tag upptäckte dom att båten höll på att sjunka, det var i detta ögonblick dom insåg att musiken var deras liv. Följ med på en underhållande resa denna kväll, med grymma skämt och sköna toner på Solstug

 

Onsdag 26 juni Christoffer Gustafsson det blir musik för både öron och hjärta, med sin indiepop får han oss att må gott. Vackra texter och ett härligt flow mot den röda stugväggen, missa inte denna spelningT

Torsdag 27 juni Beat Company  består av 7 musiker från olika länder. Här föds detta färgstarka unika sound där kubanska son-klassisker blandas med eget material.

Onsdag 3 Juli  A.S.L med Amanda Holmgren som frontsångerska ska hon tillsammans med Johan Öberg göra hits till deras egna. Såklart dyker en & annan klassiker upp. Kom gott folk sommaren är här på Solstugan.

Torsdag 4 JuliNatalie Beabella är ett transatlantiskt värdsprojekt med värme, groove,akkustiska instrument och insiktsfulla texter på både Spanska och Engelska. Jazz och latinamerikanska rytmer står på agendan. Kom ner till din sommarstuga i stan och njut.

Onsdag 10 Juli Lili&Rapson Duo

Torsdag 11 Juli Kneckta Kungar

Onsdag 17 Juli Brother from another mother &the family box

 

 

 

Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson på Solstugan

Lars-Åke Babsan Wilhelmsson är en av skådespelarna i årets sommarteater på Gunnebro. Har vi tur hinner han förbi Solstugan även denna sommar.

 

Ekdal Big Red
Mats Arrhénborg, gitarr • Pelle Ekman, trummor • Lennart Ekdal, sång och gitarr • Bengt “Bunker” Lundgren, bas

 

 

 

 

Vill ni spela på solstugan?

Skicka mail till niclas.berkau@hotmail.com