Livemusik 2018

TREE TOP MUSIC CLUB – alltid fri entré!

Dags för våra populära, sköna musikkvällar. Speltider  19.00 till 20.00, så kom i tid och mys med oss. Musik är livet!

Glöm allt som är tråkigt.  Sol, regn – spelar ingen roll på Solstugan. Vi har tak, infravärme och musiken i alla väder. 

 

Sol, Sommar och Semester på Solstugan, nu startar live musiken.

Torsdag 19/7 Janine & Markus Janine från Violet Janine & Ozzy bjuder på sköna cover låtar i denna duo. Kom och njut..

Fredag 20/7 Eido Al Fakir är en mångfacetterad queer artist och låtskrivare från Damaskus. Hans musik är en blandning av pop och folkmusik influerad av olika kultyrer,tider och språk. Kom och häng mot den röda stugväggen.

Torsdag 26/7 Nada Tropical är ett non-tropical-band från Stockholms södra förort. Bandet består av en halvelektronisk duo med influenser av tropical,french disco och latin. Kom och utforska hägringar och musikaliska oaser i Stockholm på Solstugan i sol i regn Välkomna

Fredag 27/7 Eido,s Angels tillsammans med  sina girls Sofia & Felicia sparkar igång Pride veckan med en fabulös akustisk spelning

Torsdag 2/8 Femme Glow tre divor firar Pride med mångfald och femme power.

Fredag 3/8

Torsdag 8/8 Frank Martini står på scenen och sippar på en drink och inväntar orkestern.Det blir The rat pack, Havanna, Smoking och fullfart med gänget, kom och njut gott folk.

Fredag 10/8 Saint Away Är ett indie-folkband från Stockholm som startades av bröderna Adam & John. Med sin snabba banjo och härlig stämsång fyller de luften med glädje på Solis denna kväll.

 

Torsdag 16/8 Jonas Snitt är en sångare, gitarrist och låtskrivare som spelar akustiskt POP/ SOUL. Han brukar jämföras med artister som John Mayer, James Morrison, mfl. Det var en riktigt bra kväll sist han gästade oss så passa på att komma förbi.

Fredag 17/8 Christoffer Gustavsson är en poplåtsförfattare från industriorten Sandviken som numera är bosatt i Stockholm. Christoffer har släppt indiepop EP och turnerat sedan 2011. Låtarna har roterat på P3,P4 och spotifys officiella spellistor.

Torsdag 23/8 Cantaloope Det blir skön Jazz & Brasiliansk Bossa med våra populära killar i Cantaloope. Denna gång har dom en fantastisk gitarrist från Argentina med sig och skönsång kommer att levereras av Anna&Ulrica kom och må gott med oss.

Fredag 24/8 Free Connetion Återkommer ett grymt gäng som spelar soul,jazz och blues

Torsdag 30/8 Wild Wives Trio det blir soul,jazz, blues och visa kompott. Skön musik utlovas

Fredag  31/8 Ekdal Big Red   Lennart Ekdal från tv 4, sjunger, Hendrix, Joe Vocker,Dylan,Steve Ray Vaughn tillsammans med musiker i världsklass gott folk det blir en grymt trevlig kväll

Ekdal Big Red
Mats Arrhénborg, gitarr • Pelle Ekman, trummor • Lennart Ekdal, sång och gitarr • Bengt “Bunker” Lundgren, bas

 

 

 

Vill ni spela på solstugan?

Skicka mail till niclas.berkau@hotmail.com