Livemusik 2019

TREE TOP MUSIC CLUB – alltid fri entré!

Vi håller på för fullt med att boka sommarens sköna musikkvällar!

 

 

 

Glöm allt som är tråkigt.  Sol, regn – spelar ingen roll på Solstugan. Vi har tak, infravärme och musiken i alla väder. 

Juni mellan 19.00 till 20.00

Onsdag 5 juni Bandet Honey, there s a hole boat gästar oss. Ett nykärt men vilset par bestämde sig en vacker sommarkväll att lämna fastlandet och gav sig ut i den finska viken. Efter ett tag upptäckte dom att båten höll på att sjunka, det var i detta ögonblick dom insåg att musiken var deras liv. Följ med på en underhållande resa denna kväll, med grymma skämt och sköna toner på Solstugan

Torsdag 6 juni Gemene Man Sköna sånger, klassiker och eget material allt i en blandning av toppklass. Kom och njut gott folk.

Onsdag 12 juni Cantaloope återvänder för 6 året och det blir skön  Brasiliansk Bossa Nova tillsammans med skön jazz. Kom och njut gott folk.

Torsdag 13 juni Jonas Snitt Vår populäre och käre Jonas Snitt återvänder för ännu en spelning på Solis. Uppvuxen i Frankrike det blir akustisk pop men också groovig musik. Kom och häng på din sommarstuga i stan.

Onsdag 19 juni Ahlgren,Johansson & Weber gästar oss, trion har lirat ihop i ett år och hunnit med bejublade gig på Engeln och Big ben. Det blir sköna covers från 60-80 talet som fyller luften denna kväll.

Onsdag 26 juni Christoffer Gustafsson det blir musik för både öron och hjärta, med sin indiepop får han oss att må gott. Vackra texter och ett härligt flow mot den röda stugväggen, missa inte denna spelning

 

 

 

Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson på Solstugan

Lars-Åke Babsan Wilhelmsson är en av skådespelarna i årets sommarteater på Gunnebro. Har vi tur hinner han förbi Solstugan även denna sommar.

 

Ekdal Big Red
Mats Arrhénborg, gitarr • Pelle Ekman, trummor • Lennart Ekdal, sång och gitarr • Bengt “Bunker” Lundgren, bas

 

 

 

 

Vill ni spela på solstugan?

Skicka mail till niclas.berkau@hotmail.com