Livemusik 2023

Solstugan Tree Top Club bokar nu musiken 2023. Flera band är redan bokade (scrolla ner om du är nyfiken ) Det blir ett musikens år på Solstugan igen med härliga band och Dj s.

Nedre terrassen är den lugnare delen för de som vill sitta en bit ifrån livemusiken. Som vanligt håller vi alltid öppet ute på terrassen i alla väder, det finns utskjutbart tak, infravärme, höj och sänkbara väggar. Vi har alltid 21 grader. Missa inte en endaste utekväll i sommar! Regn, snö, hagel, sol – sitt ute på Solstugan hela sommaren från april till september.

Välkommen till sommarens sköna kvällar! Glöm allt som är tråkigt.  Sol, regn – spelar ingen roll på Solstugan. Vi har tak, infravärme och öppet i alla väder.

Cantaloope
Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson på Solstugan
Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson

Musik på terrassen under 2023 presenteras här under, välkomna att må gott

Banden börjar spela ca 19.30-21.00 Scrolla ner så ser du olika datum för live spelningar

Gemene Man

Gemene Man

Lucky Lindy Losers

Miss Caroline
Trio Biscoito

Peppe Ekberg

Fredag 4 augusti samt Lördag 5 augusti Kärt besök av Charkikan

Är ett latin-rockband från Stockholm med influenser från chilenska cumbia. Charkikan bildades i början av milleniumskiftet och har turnerat i Frankrike och Sverige. Det blir en underhållande och folklig kväll gott för själen kom ner och njut i alla väder, boka bord för att vara säkra välkomna.

Onsdag 9 augusti Janine

Åter på scenen dom får varje år får hela terrassen att gunga och sjunga är tillbaka för en fantastisk spelning, missa inte denna kväll.

Fredag 11 augusti Nytorget

Nytorget är en nystartad duo beståendes av soul / jazzsångerskan Ylva Myrman och rapparen John ”Shazaam” Landenfelt. Deras första release är singeln ”Om du kommer tillbaks” som är en akustisk låt om förlorad kärlek och hoppet att den kommer tillbaka.

Nytorget släpper sin första EP under sensommaren.

Ylva Fahlström Myrman – sång / rap, gitarr, slagverk

John Landenfelt – rap och sång

Nils Kakoseos – gitarr

Lördag 12 augusti Anton Tärnlund (OBS: inställt pga sjukdom.

Onsdag 16 augusti Husbandet Cantaloope

På scenen som vi snart kan kalla vårat husband Cantaloope, för att förgylla kvällen med sin sköna musik, det blir jazz & bossanova. det blir standards with a twist kända låtar som skapar en soft stämning. Allt från klassiker som Lill Lindfors, Povel Ramel till brasiliansk bossanova samt American Songbook Elington, Sinatra, Fitzgerald och många fler……Cantaloope Anders Borgström-trummor, Jens Schneider-saxar & sång, Fredrik Ellwen-gitarr, Jacob Westman-kontrabas, Ulrica Widen & Anna Lans-sång

Torsdag 17 augusti Wilder Night Trio är tillbaka, bara kom och njut gott folk.

Martin Frontman-P-Ray och Caro Luna, tre artister som blandar och ger med varsitt unika sound. Det blir reggae, latin, rap, roots, en mycket intim kväll.Kom ner och njut det blir underhållning och mycket skoj med detta band, ett riktigt skönt gäng.

Fredag 18 augusti Valeria’s Klezmer Chariot

En italiensk musiker som bott i hela Skandinavien och stannat i Stockholm för att skapa ett energiskt Klezmerband med livfulla och eklektiska musiker (klarinett, dragspel, tuba). Låt dina fötter hoppa högt och dina händer klappa hårt till takterna från lekfullt dragspel och tuba toppade med virtuosa och passionerade klarinettimprovisationer.

Lördag 19 augusti Awajcollective inställt

Tisdag 22 augusti Almost Motown är tillbaka

Onsdag 23 augusti Peppe Ekberg

Artisten Peppe Ekberg Live on stage med gitarristen Tony Borg

Torsdag 24 Augusti Joy Spring är tillbaka

På begäran från publiken: JoySpring kommer tillbaka till Solstugan! Superskönt gung mellan jazz, pop och soul: perfekt för en kväll på Solstugan. Varmt välkomna!

Chris Bendz sång,

Morgan Ternow trumpet och flygelhorn,

Micael Hellquist keyboard,

Lars-Gunnar Tellebo gitarr,

Seppo Karmitsa trummor,

Johan Bendz bas och

Donald Wieselgren Ljudteknik.

Fredag 25 augusti Skurk Bokat äntligen

Lördag 26 augusti Gemene Man

Kommer tillbaka för ännu en härlig kväll i den röda stugan på klipporna i Fredhäll. det blir sköna rockcovers, bluesklassiker och egna sköna låtar som får terrassen att gunga. På Solstugan spelar vädret inger roll vi har infravärme, utskjutbart tak på 200 kvm samt höj och sänkbara glasväggar, alltid 21 grader.

Onsdag 30 augusti Ahlgren, Jonsson & Weber inställt Pga sjukdom

En dyanamisk och kreativt ensemble som spelar egensinniga tolkningar av hits från det senare halvan av 1900-talet. Kom gott folk och må gott.

Torsdag 31 augusti Mattias Ludvigsson Band

Det kommer att bjudas på pop och skön jazz denna kväll på Solstugans terrass, lokalproducerad musik om Gröna linjen och andra platser i Stockholm, främst västerort. Välkomna ner till din sommarstuga och bara njut mot den röda väggen till tonerna från Ludvigsson Band.

Lördag 1 september Caro Luna , klart värt att komma och ta det sista ur sommaren till underhållning som håller klass.

Solstugan i alla väder vi har infravärmen, tak vi skjuter ut om det regnar och höj och sänkbara väggar, alltid minst 21 grader på ute terrassen.
Lucky Lindy Losers
B-FAM
L.A.J.V
Socker
Caroline Mayer
Kneckta Kungar
Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson på Solstugan
Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson
Ekdal Big Red
Mats Arrhénborg, gitarr • Pelle Ekman, trummor • Lennart Ekdal, sång och gitarr • Bengt “Bunker” Lundgren, bas
Free Connection

Vill ni spela på solstugan?

Skicka mail till niclas.berkau@hotmail.com