Livemusik 2017

TREE TOP MUSIC CLUB – alltid fri entré!

Dags för våra populära, sköna musikkvällar. Speltider  19.00 till 20.00, så kom i tid och mys med oss. Musik är livet!

Glöm allt som är tråkigt.  Sol, regn – spelar ingen roll på Solstugan. Vi har tak, infravärme och musiken i alla väder. 

 

Lördag 19/8 Wakili

Reggae och västafrikanska grooves med starka influenser från den Senegalesiska Mandinka-musiken. Frontmannen är Bambo Cissokho, bandet består av några av Stockholms bästa Afro och Reggea artister. En perfekt sommarkväll utlovas på er sommarstuga i stan.

Fredag 25/8 Spökstan

Spökstan blandar Ska,Reggae och punk i en skön originell mix, med melodiska tongångar. det blev en grymt bra kväll sist dom var på Solstugan så missa inte denna kväll. Vi har tak infravärme eller solnedgång. Kom gott folk.

Lördag 26/8 Felicia & Alex

Felicia Eriksson & Alexander Lund bjuder på sina favoriter. Det blir ljuv stämsång till akustisk gitarr, mysigare än så blir det inte en augustikväll

Onsdag 30/8 Carl Olander

Carl Orlander boende i London är ute på turne med sitt band runt Europa. Dom har mer än 300 live spelningar i bagaget. Det blir folk och indie musik med influenser från Mumford and Sons och The Lumineers ect. Varmt Välkomna till Solstugan i alla väder, alltid 21 grader.

Fredag 1/9 Almost Motown

Grymt 10-kvinns-och mans soulband som vaskar fram dom svängigaste guldkornen från Detroit,New York och söderns soligaste glansdagar.Badet består av tre sångerskor med podus som turas om att ”leada”, uppbackade av resten av bandet. Absolut en toppen kväll med fantastiska musiker.

Lördag 2/9 Free Connection

Ännu ett fantastiskt band, det blir Soul, jazz och skön Blues från 60-talet och framåt.  På Solstugan känns det alltid som sommar, din sommarstuga i stan, här finns musiken, stugväggen och kärleken.

Vill ni spela på solstugan?

Skicka mail till niclas.berkau@hotmail.com