Livemusik 2018

TREE TOP MUSIC CLUB – alltid fri entré!

Dags för våra populära, sköna musikkvällar. Speltider  19.00 till 20.00, så kom i tid och mys med oss. Musik är livet!

Glöm allt som är tråkigt.  Sol, regn – spelar ingen roll på Solstugan. Vi har tak, infravärme och musiken i alla väder. 

 

Fredag 11/5  Saintway startar upp sommarens spelningar, dom är ett indie-folkband från Stockholm. Det blir härlig stämsång och mycket glädje på terrassen.

Torsdag 17/5 Frank Martini står på scenen och sippar på en drink och inväntar orkestern.Det blir The rat pack, Havanna, Smocking och fullfart med gänget, kom och njut gott folk.

Fredag 18/5 Release med Anna De Rim och hennes nya singel, Efter Dig. Anna är en up-and-coming sångerska från Stockholm, som skriver på svenska och snuddar vid genrer som pop/soul/RnB och reggea.Blandningen av stila i hennes musik går hand i hand med hennes uttryck på scenen, där självsäkerhet möter sårbarhet och ödmjukhet och blir tll en tuff charm.

Torsdag 24/5 Cantaloope det blr skön Brailiansk Bossa nova med en skön blandning med Jazz. Kom och njut mot den röda stugväggen.

Fredag 25/5 Jonas Snitt är en sångare, gitarrist och låtskrivare som spelar aukustisk pop och soul. Han brukar jämföras med artister som John Mayer, James Morrison och james Bay.

Torsdag 31/5 Nada Tropical är ett non-tropicalband från Stockholms södra förort. Det blir halvelektroniska influenser av tropical,french disco och latin. Nada Tropical utforskar hägringar från musikaliska oaser som gömmer sig på olika platser i Stockholm. Varmt välkomna att mysa med oss.

Fredag 1 juni Saint Away

Torsdag 7 juni Sofia och Felicia

Fredag 8 juni Knekta Kungar

Tordag 14 juni fotbollen börjar  Ryssland -Saudiarabien 17.00

 

Vill ni spela på solstugan?

Skicka mail till niclas.berkau@hotmail.com