Musik

TREE TOP MUSIC CLUB

 Alltid fri entré

Dags för våra populära sköna musik kvällar. Speltid ca 19.00  så kom  i Tid och mys med oss.  

Sol, regn spelar ingen roll på Solstugan. Vi har tak, infra och musiken i alla väder.

Vill ni spela på solstugan skicka mail till niclas.berkau@hotmail.com

Torsdag 15/6  Julia Jonas

Fransk Trio med dragspel, gitarr och Julia Jones på sång, återkommer för 3 året på gästernas begäran. Det blir en helt perfekt kväll att avnjuta sommaren på, välkommen till SolstugansMissa inte den kväll.

Onsdag 21/6  Cataloope

för femte året bjuder Cantaloope på sin sköna mix av jazz & bossa. med sångerskorna Ulrica & Anna förgyller de kvällen. Kompet kommer att svänga fint med lite oväntade tolkningar av kända låtar. Luta er tillbaka mot stugväggen.

Torsdag 22/6 Amanda & Marcus

Det blir härliga låtar att sjunga med till, allt från Ted Gärdestad till Whitesnake & en massa annat att må gott till mot den röda stugväggen, på er sommarstuga i stan. Välkommen gott folk!

 
Fredag 30/6 Saintway

Saintway är ett indie- folkband från Stockholm som startades av Adam Och Johan. Med sin snabba banjo och härliga stämsång fyller de sommarkvällen med glädje.

Lördag 1/7 Wakili

Det blir reggae och västafrikansk grooves med starka ifluenser från den Senegalesiska mandinka musiken. Frontmannen är Bambo Cissokho på sång och slagverk. Bandet består av några av Stockholms bästa afro och reggae musiker. Välkommen till en positiv och perfekt sommarkväll.

 Torsdag 6/6 Frank Martini

På scenen står Frank Martini  och sippar på sin drink, rättar till flugan och så ett leende. Han tittar på orkestern, och hör hur kapellmästaren räknar in. första låten, Let The Good Times Roll, är programförklaringen. Fyra swing-takter in har vi förflyttat oss till en tid då The Rat Pack var ikoner och cigarettröken låg tät över bardiskarna på Havanna. Det blir en grym kväll, och Frank Martini hälsar alla härliga människor välkommen

 

Bordsbokningen  www.solstugan.com  eller spontant Drop In

Musik på Solstugan