Musik

TREE TOP MUSIC CLUB

 Alltid fri entré

Dags för våra populära sköna musik kvällar. Speltid ca 19.00 till 20.00  så kom  i Tid och mys med oss.  

Sol, regn spelar ingen roll på Solstugan. Vi har tak, infra och musiken i alla väder.

Vill ni spela på solstugan skicka mail till niclas.berkau@hotmail.com

Torsdag 27/7 Dale

jalypzzo plays American songbook classics, Whit a Latin swing. Specal guest Stener Addnekvam gutar. Blir en topppen kväll på Solis, kom och semestra med oss.

29/7 Oskar Franzen

Oskar Franzen var med i gruppen Stakka Bo och hade superhiten ”Here we go ”. Denna kväll kör han avskalat med musiker och bjuder på olka låtar från hans reportoar. En del gästartister väntas även dyka upp. Kom och mys mot den röda stugväggen med oss.

Onsdag 2/8 Babsan

Folkkäre Lars Åke Wihelmsson ” Babsan” kommer och underhåller oss på Solstugan och vänder skivor på terrassen inför Pride festivalen för 4 året i rad. Det kommer att bli en helfestlig kväll med klackarna i taket. Har vi tur får vi höra ”Ge mig en spanjor” Varmt Välkomna  Missa inte Babsans nya Show” Ett liv i rosa” som har Sverigeturne i höst med start i Norrköping den 11 nov, se turneplan på nätet.

Torsdag 3/8 Julia Jones

Det är den franska trio Les Enchantes som intar scenen denna kväll med Julia Jonas på sång. De tar publiken genom gatorna i det vackra Paris. I repertoaren hittar ni sånger av Edith Piaf, Jacques Brel,mfl. Varmt välkomna

Fredag 4/8 SoLi

 

 

Torsdag 10/8 Cantaloope

Det blir jazz, swing & bossa, lite soft och avspänt. Kom och njut av sommaren

Fredag 11/8 P-Danjelsa

Grymma P-Danjelsa från Östersund intar scenen det blir reggae, Dancehall & Ska , Backad av Makreka. Missa inte denna kvälls fantastiska spelning.

Lördag 12/8 Saintway

Indie folkbandet Saintway gäster terrassen denna kväll med bröderna Adam och John. Förra gången dom var här var det riktigt bra och stämningen på topp, varmt välkomna

Torsdag 17/8 Frank Martini
Lördag 19/8 Wakili

Wakili spelar Reggae och västafrikanska grooves. Bandet består av några av Stockholms bästa afro- och reggae musiker, musik för en perfekt sommarkväll utlovas. Kom och njut gott folk.

Fredag 25/8 Spökstan

7-manna bandet Spökstan blandar reggae och punk i en orginell mix. Vart en grymt bra kväll sist dom var här, missa inte denna kväll på er stuga i stan. Må solen skina, annars drar vi ut markisen och infravärmen på max. Solstugan i alla väder, länge leve sommaren.

Onsdag 30/8 Carl Orlander

Carl Orlander är ute på turne runt i Europa under Augusti och September. Bosatt i London sen 3 år och med 300 spelningar gästar dom Solstugan denna kväll. Det blir Folk Indie musik med influenser från Mumford And Sons och The Lumineers. Klart värt att besöka din röda stuga i stan denna kväll.

Bordsbokningen  www.solstugan.com  eller spontant Drop In

Musik på Solstugan