Livemusik 2023

Solstugan Tree Top Club bokar nu musiken 2023. Flera band är redan bokade (scrolla ner om du är nyfiken ) Det blir ett musikens år på Solstugan igen med härliga band och Dj s.

Nedre terrassen är den lugnare delen för de som vill sitta en bit ifrån livemusiken. Som vanligt håller vi alltid öppet ute på terrassen i alla väder, det finns utskjutbart tak, infravärme, höj och sänkbara väggar. Vi har alltid 21 grader. Missa inte en endaste utekväll i sommar! Regn, snö, hagel, sol – sitt ute på Solstugan hela sommaren från april till september.

Välkommen till sommarens sköna kvällar! Glöm allt som är tråkigt.  Sol, regn – spelar ingen roll på Solstugan. Vi har tak, infravärme och öppet i alla väder.

Cantaloope
Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson på Solstugan
Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson

Musik på terrassen under 2023 presenteras här under, välkomna att må gott

Banden börjar spela ca 19.30-21.00 Scrolla ner så ser du olika datum för live spelningar

Gemene Man

Gemene Man

Gil Felix

Almost Motown

Affisch för bandet Almost Motown

Torsdag 1 juni Cantaloope

På scenen som vi snart kan kalla vårat husband Cantaloope, för att förgylla kvällen med sin sköna musik, det blir jazz & bossanova. det blir standards with a twist kända låtar som skapar en soft stämning. Allt från klassiker som Lill Lindfors, Povel Ramel till brasiliansk bossanova samt American Songbook Elington, Sinatra, Fitzgerald och många fler……

Cantaloope Anders Borgström-trummor, Jens Schneider-saxar & sång, Fredrik Ellwen-gitarr, Jacob Westman-kontrabas, Ulrica Widen & Anna Lans-sång

Fredag 2 juni Ital Skurk

Är ett roots- reggaeband från Stockholm, influenserna kommer bland annat från jamacanska volaltrios och avhandlar teman som att längta bort samt ha helt vanliga dagar. Bandet har släppt 6 album sedan debuten 2004 med Det är något fel nånstans. Kom ner och häng och njut mot den röda stugväggen Välkomna

Onsdag 7 juni Mattias Ludvigsson Band

…bjuder på lokalproducerad pop och jazz om Gröna linjen och andra platser i Västerort samt i Stockholm. Välkommen till en skön svängig musikkväll på Solstugans terrass och må gott.

Torsdag 8 juni Steinar Aadnekvam

Är en gitarrist som inspireras av både jazz, rock och världsmusik. Han har gett ut ett tiotal skivor, turnerat i många länder och samarbetat med musiker från hela världen. Den 8 juni kommer han till Solstugan med sin organ jazz trio Friends för en feel- good kväll men intrumental afrojazzrock i sommarsolen. Gitarr Steinar Aadnekvam Hammonorgel Jonatan Guzman trummor Pablo Wilton välkommen ner till din sommarstuga i sommar.

Fredag 9 juni Ekdal Big Red

Teveprogram i all ära säger Ekdal, men det bästa är ändå att få sjunga och spela när det är rejält partyläge, säger Ekdal. Med det säger vi välkomna ner till er sommarstuga i sommar, Solstugan 101 år i år.

Tisdag 13 juni Cantaloope

Åter dags för Cantaloope att förtrolla oss med skön jazz och brasiliansk Bossa nova, vilket skön gäng dom är.

Onsdag 14 juni Joyspring

Superskönt gung, perfekt för en skön kväll på Solstugan. JoySpring har sitt eget sound mellan jazz, pop och soul. Grymt gitarrspel, en sordinerad trumpet, ett känsligt piano och en röst man vill höra mer av. Max inspiration – ny skiva ute nu. Varmt välkomna!

Eric's Groove
Eric’s Groove

Lördag 17 juni Wild Night Trio

Wild Night Trio är -Martin Frontman -P-Ray och Caro Luna Tre artister som blandar och ger med varsitt unika sound. Det blir en akustisk och intim kväll fylld med reggae,latin,rap,roots,folk och stämsång.

Onsdag 28 juni Lucky Lindy Losers

Torsdag 29 juni Nada Tropical

Nu kommer dom äntligen tillbaka och gästar terrassen med sitt sköna sound missa inte denna kväll du som inte var här förra gången. Kom ner till din sommarstuga i sommar och njut mot den röda stugväggen, välkomna i alla väder vi har glasväggar och utskjutbart tak om det är så samt infravärme.

Fredag den 30 juni samt 1 Juli B-FAM

B -FAM är ett sammansvetsat band med både covers och eget material i repertoaren, det blir en fartfylld kväll med musik av hög kvalitet. Sist dom var här var det super bra så kom ner och njut denna sommar kväll.

Onsdag 5 juli Two Blind Mice

Denna kväll blir det Evergreen, det bjuds även på 3 st Ray Charles Classic. Helt klart ett grymt band kom ner till er stuga i sommar och njut gott folk.

Torsdag 6 juli Miss Caroline

Singer-songwritern Miss Caroline kommer att framföra en blandning av egna låtar och sina tolkningar av några välkända sånger på piano och gitarr. Musik för själen. 

Miss Caroline

Onsdag 12 juli Jonas Snitt

Jonas Snitt fick sitt musikaliska genombrott 2012 när han deltog i tv 4 produktionen The Voice, det blir helt klart en minnesvärd kväll välkomna ner till er sommar stuga i sommar.

Fredag 14 juli Trio Biscoito

Trio Biscoito är en Stockholmsbaserad trio som spelar MPB (música popular brasileira). Trion spelar populärmusik och klassiker från den brasilianska reportoaren av musiker som Tom Jobim, João Gilberto och Roberta Sá, samt egna kompositioner inom dessa genres.”

Gitarr: Nils Kakoseos
Sång, gitarr och slagverk: Ylva Fahlström Myrman
Slagverk: Tobias Ulfvebrand

Trio Biscoito

Lördag 15 juli Backwood Roots Sound Blir Deejays

Oskar Franzen är en artist som hållit på länge, Tidigare med Stakka Bo med monster hiten Here we go. Oskars texter är ärliga och fyllda med kärleksbudskap. Här kan ni räkna med tunggung från Oskar Franzen med band. Trummor Jon Forsgren bas: Tom-Eddye Norden Keys: Jonatan Guzman Gittarr & Sång Oskar Franzen. Välkommen ner till stugan. DJ s Jah Walle och Selecta Martin i Backwoods Roots Sound som spelar vinylskivor i olika Reggea stilar. Blir en helkväll alltså med underhållning.

Onsdag 19 juli Two Blind Mice

Det blir Cuban Standar och det kommer en One Rapp original by Torbjörn, samt en del funk tones som får er att må gott, hinner dom clir det även Bossa yunes like the girl from Ipenema. Bara bäst vi ses och glöm inte att på Solstugan spelar vädret ingen roll alltid 21 grader och regnsäkert utomhus som inne.

Lördag 29 juli Oskar Franzen

Onsdag 2 augusti Ekdal Big Red is back

Torsdag 4 augusti samt Fredag 5 augusti Kärt besök av Charkikan

Onsdag 9 augusti Janine & Markus

Åter på scenen dom får varje år får hela terrassen att gunga och sjunga är tillbaka för en fantastisk spelning, missa inte denna kväll.

Fredag 11 augusti Nytorget

Nytorget är en nystartad duo beståendes av soul / jazzsångerskan Ylva Myrman och rapparen John ”Shazaam” Landenfelt. Deras första release är singeln ”Om du kommer tillbaks” som är en akustisk låt om förlorad kärlek och hoppet att den kommer tillbaka.

Nytorget släpper sin första EP under sensommaren.

Ylva Fahlström Myrman – sång / rap, gitarr, slagverk

John Landenfelt – rap och sång

Nils Kakoseos – gitarr

Lördag 12 augusti Anton Tärnlund

Onsdag 16 augusti Husbandet Cantaloope

Fredag 18 augusti Valeria’s Klezmer Chariot

En italiensk musiker som bott i hela Skandinavien och stannat i Stockholm för att skapa ett energiskt Klezmerband med livfulla och eklektiska musiker (klarinett, dragspel, tuba). Låt dina fötter hoppa högt och dina händer klappa hårt till takterna från lekfullt dragspel och tuba toppade med virtuosa och passionerade klarinettimprovisationer.

Lördag 19 augusti Awajcollective

Lördag 26 augusti Gemene Man

Kommer tillbaka för ännu en härlig kväll i den röda stugan på klipporna i Fredhäll. det blir sköna rockcovers, bluesklassiker och egna sköna låtar som får terrassen att gunga. På Solstugan spelar vädret inger roll vi har infravärme, utskjutbart tak på 200 kvm samt höj och sänkbara glasväggar, alltid 21 grader.

Onsdag 30 augusti Ahlgren, Jonsson & Weber

En dyanamisk och kreativt ensemble som spelar egensinniga tolkningar av hits från det senare halvan av 1900-talet. Kom gott folk och må gott.

Torsdag 31 augusti Mattias Ludvigsson Band

Det kommer att bjudas på pop och skön jazz denna kväll på Solstugans terrass, lokalproducerad musik om Gröna linjen och andra platser i Stockholm, främst västerort. Välkomna ner till din sommarstuga och bara njut mot den röda väggen till tonerna från Ludvigsson Band.

Solstugan i alla väder vi har infravärmen, tak vi skjuter ut om det regnar och höj och sänkbara väggar, alltid minst 21 grader på ute terrassen.
Lucky Lindy Losers
B-FAM
L.A.J.V
Socker
Caroline Mayer
Kneckta Kungar
Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson på Solstugan
Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson
Ekdal Big Red
Mats Arrhénborg, gitarr • Pelle Ekman, trummor • Lennart Ekdal, sång och gitarr • Bengt “Bunker” Lundgren, bas
Free Connection

Vill ni spela på solstugan?

Skicka mail till niclas.berkau@hotmail.com