Livemusik 2023

Solstugan Tree Top Club bokar nu musiken inför 2023. Flera bara band är redan bokade (scrolla ner om du är nyfiken ) Det blir ett musikens år på Solstugan igen med härliga band och Dj s.

Ps Nedre lugna terrassen finns som vanligt kvar. Som vanligt håller vi alltid öppet ute på terrassen i alla väder, det finns utskjutbart tak, infravärme, höj och sänkbara väggar. Vi har alltid 21 grader. Missa inte en endaste utekväll i sommar! Regn, snö, hagel, sol – sitt ute på Solstugan hela sommaren från april till september.

Välkommen till sommarens sköna kvällar! Glöm allt som är tråkigt.  Sol, regn – spelar ingen roll på Solstugan. Vi har tak, infravärme och öppet i alla väder.

Cantaloope
Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson på Solstugan
Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson
Gemene Man

Musik på terrassen under 2023 presenteras här under, välkomna att må gott

Ps. Mera band kommer vi har precis börjat boka upp inför 2023.

Onsdag 3 maj

Onsdag den 10 maj Free Connection

…gästar Solstugan! Det blir en personlig blandning av ett brett urval av jazz, soul, blues och annat, det blir funkigt och svängigt och sensuella ballader, vi ses på allas sommarstuga i sommaren 2023, Solstugan, varmt i alla väder, ute som inne det går bra i alla väder , ösregn som sol ni kan njuta av den Svenska sommaren. Vi har utskjutbart tak på 200 kvm, höj och sänkbara glasväggar och infravärme, alltid minst 21 grader.

Lördag den 13 maj Socker

Allas våra Sockertoppar kommer tillbaka för en legendarisk spelning på Solstugan, det blir sköna Reggae toner och det kommer att spritta i kroppen, dansa min sköna, i kväll är du vackrast, helt klart en kväll att boka in redan nu på vår hemsida.

Onsdag den 17 maj Two Blind Mice

They play Standards Evergreens whit a latin fell and old favorites in Cuban Music. Torbjörn langeborn Piano/Vocals. Willfredo Stehenson Bass/Vocals, and David Bradish Bongos/Vocals. Det blir sköna toner som influerar till Latin Dancing. Ett toppen band som får alla att må gott, vi ses mot den röda stugväggen i alla väder 21 grader, taket tar vi ut om det regnar, inne eller ute i alla väder Solstugan.

Onsdag den 24 maj Gemene Man

Sist dom var här sjöng hela terrassen med och det bjöds på Rockcovers, bluesklassiker

Onsdag 31 maj Almost Motown
Svängigaste soulen i stan !

Ett tio kvinno-och mans starkt soulband som vaskar fram de bästa guldkornen från Detroit, Chicago, New York och Söderns soliga glansdagar under 1960, 1970 och 1980-talet. Svart soul i ett nytt millenniums svenska tappning. Missa inte denna kväll, dom är fantastiska.

Affisch för bandet Almost Motown

Torsdag 1 juni Cantaloope

På scenen som vi snart kan kalla vårat husband Cantaloope, för att förgylla kvällen med sin sköna musik, det blir jazz & bossanova. det blir standards with a twist kända låtar som skapar en soft stämning. Allt från klassiker som Lill Lindfors, Povel Ramel till brasiliansk bossanova samt American Songbook Elington, Sinatra, Fitzgerald och många fler……

Cantaloope Anders Borgström-trummor, Jens Schneider-saxar & sång, Fredrik Ellwen-gitarr, Jacob Westman-kontrabas, Ulrica Widen & Anna Lans-sång

Onsdag 7 juni Mattias Ludvigsson Band

…bjuder på lokalproducerad pop och jazz om Gröna linjen och andra platser i Västerort samt i Stockholm. Välkommen till en skön svängig musikkväll på Solstugans terrass och må gott.

Fredag 9 juni Ekdal Big Red

Teveprogram i all ära säger Ekdal, men det bästa är ändå att få sjunga och spela när det är rejält partyläge, säger Ekdal. Med det säger vi välkomna ner till er sommarstuga i sommar, Solstugan 101 år i år.

Onsdag 14 juni Cantaloope

Åter dags för Cantaloope att förtrolla oss med skön jazz och brasiliansk Bossa nova, vilket skön gäng dom är.

Fredag 16 juni Erics Groove

Fredag den 30 juni samt 1 Juli B-FAM

Onsdag 21 juni Ledigt

Onsdag 28 juni Lucky Lind Losers

Onsdag 5 juli Two Blind Mice

Denna kväll blir det Evergreen, det bjuds även på 3 st Ray Charles Classic. Helt klart ett grymt band kom ner till er stuga i sommar och njut gott folk.

Torsdag 6 juli Miss Caroline

För att framföra sina egna låter, musik för själen.

Onsdag 12 juli Jonas Snitt

Jonas Snitt fick sitt musikaliska genombrott 2012 när han deltog i tv 4 produktionen The Voice, det blir helt klart en minnesvärd kväll välkomna ner till er sommar stuga i sommar.

Onsdag 19 juli Two Blind Mice

Det blir Cuban Standar och det kommer en One Rapp original by Torbjörn, samt en del funk tones som får er att må gott, hinner dom clir det även Bossa yunes like the girl from Ipenema. Bara bäst vi ses och glöm inte att på Solstugan spelar vädret ingen roll alltid 21 grader och regnsäkert utomhus som inne.

Onsdag den 26 juli

Onsdag 2 augusti Ekdal Big Red is back

Onsdag 9 augusti Janine & Markus

Åter på scenen dom får varje år får hela terrassen att gunga och sjunga är tillbaka för en fantastisk spelning, missa inte denna kväll.

Onsdag 16 augusti
Husbandet Cantaloope

Lördag 19 augusti Erics Groove

Onsdag den 23 augusti

Lördag 26 augusti Gemene Man

Kommer tillbaka för ännu en härlig kväll i den röda stugan på klipporna i Fredhäll. det blir sköna rockcovers, bluesklassiker och egna sköna låtar som får terrassen att gunga. På Solstugan spelar vädret inger roll vi har infravärme, utskjutbart tak på 200 kvm samt höj och sänkbara glasväggar, alltid 21 grader.

Onsdag 30 augusti Ahlgren, Jonsson & Weber

är en dyanamisk och kreativt ensemble som spelar egensinniga tolkningar av hits från det senare halvan av 1900-talet. Kom gott folk och må gott.

Torsdag 31 augusti Mattias Ludvigsson Band

Det kommer att bjudas på pop och skön jazz denna kväll på Solstugans terrass, lokalproducerad musik om Gröna linjen och andra platser i Stockholm, främst västerort. Välkomna ner till din sommarstuga och bara njut mot den röda väggen till tonerna från Ludvigsson Band.

Solstugan i alla väder vi har infravärmen, tak vi skjuter ut om det regnar och höj och sänkbara väggar, alltid minst 21 grader på ute terrassen.
B-FAM
Two Blind Mice
L.A.J.V
Socker
Lucky Lindy Losers
Caroline Mayer
Kneckta Kungar
Babsan – Lars-Åke Wilhelmsson på Solstugan
Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson
Ekdal Big Red
Mats Arrhénborg, gitarr • Pelle Ekman, trummor • Lennart Ekdal, sång och gitarr • Bengt “Bunker” Lundgren, bas
Free Connection

Vill ni spela på solstugan?

Skicka mail till niclas.berkau@hotmail.com